Faceți căutări pe acest blog

24 iunie 2011

Happiness.

      La ce se rezuma fericirea? Si ce inseamna ea, mai exact ?
      Multa vreme, crezi ca daca ai bani, esti fericit. Si poate esti intr-un cerc de oameni instariti, sau cunosti astfel de persoane, dar ei nu iti confirma, sau o parte dintre ei. Si intri in dubii. Apoi, crezi ca daca ai multi prieteni, ei te pot face fericit/a. Pana cand vine momentul in care se dovedeste cine iti e cu adevarat prieten si cine nu, si iti ieii "lovitura la ficat".

     Dupa toate astea,ce ramane? Fericirea alaturi de cineva, alaturi de un baiat sau o fata (dupa caz :]]). Si incepi si cauti, si te aventurezi in fel si fel de relatii. Multi isi cauta perechea dupa cat de bine se imbraca, dupa masina, dupa situatia de acasa (bineinteles,BANI), dupa popularitate, in fine .. urmaresc un interes. Ideea e ca atunci cand ai intalnit pe cineva care te poate face cu adevarat fericit/a, o simti dupa primul contact vizual, dupa prima intalnire. Si atunci, faci tot posibilul ca acea persoana sa faca parte din viata ta, sa il/o faci fericit/a si tu la randul tau, sa mearga bine totul intre voi.
     Cu toate astea,multumesc unei persoane ca ma accepta asa cum sunt, cu bune si rele. Restu` .. e in particular! :))
     Sper din suflet sa gasiti si voi pe cineva la fel, cel putin!
     In orice caz, pesimismul din mine trebuie sa iasa putin la iveala (altfel nu se poate) si nu ma pot abtine sa nu va spun : mare atentie la neatentie, nu va aventurati in orice relatie, si iubiti cu capu` nu cu .. altceva;)!

4 comentarii:

  1. astept sa vad postarea din ziua in care acea persoana care te face fericita acum, te va face sa suferi ..... pfff n-am vrut sa sune asa rautacios dar voiam sa fiu doar realista :D bucura-te de viata :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,sa sti ca ai dreptate ...
    Sper sa nu ma faca sa sufar,si sincer nu pare a fi genu` .. :-??
    Oricum postarea aia (daca o sa ma faca el sa sufar) o sa fie ft dureroasa:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca inca nu a aparut postarea aia :*
    Sper sa nu apara deloc :)

    RăspundețiȘtergere